Misverstand
20-01-2011

Zoals je kunt zien staat bij elke koi achter prijs de afkorting  N.T.B.

Het betekend nader te bepalen ,dit staat erachter omdat wij vinden dat je eerst de koi moet zien.Ook al omdat wij niet alle gegevens van de koi op de site kunnen zetten ,zoals b.v. de asagi van de foto hiernaast : dit is een asagi van de kweker Iwashita ,maar wel tategoi  en gegarandeerd vrouwelijk.

Dit zijn wel prijsbepalende factoren ,dat zul je begrijpen .

Het misverstand is dat N.T.B. betekend : niet te betalen (grapje van Wim)

Nieuwe Vissen
18-01-2011

Er zijn nieuwe foto's online van vissen uit de Hanako koi collectie! De foto`s zijn niet van bijzondere kwaliteit en in het echt zijn de vissen veel mooier ,dus maak een afspraak en kom kijken !!!!De foto`s zijn veelal ook nog direct na aankomst gemaakt,dus als we weer wat verder in het nieuwe jaar zijn komen de kleuren ook weer beter tot hun recht.

Kijk onder de kop collectie naar onze nieuwe vissen.

 

Voorbereidingen getroffen
18-01-2011

De voorbereidingen voor komend jaar zijn bij ons in volle gang. De zaak is nog steeds in aanbouw maar het geheel begint er al fraai uit te zien!

Nu een goed jaar verder te zijn is er al heel wat veranderd. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid naar een echte passie die we graag met iedereen willen delen!

Vooral de kleine dingetjes moeten hier en daar nog wat worden aangepast. De vissen zijn in ieder geval in hun nopjes en genieten van hun nieuwe buitenvijvers.

Nu een goed jaar verder zijn we al een heel eind opgeschoten, hier enkele foto's van onze opbloeiende zaak!

 Hanako koi

 

 

 

 

 

 

Uiteraard kun je op afspraak komen bewonderen welke vissen er nog meer in onze vijvers zwemmen!

 

koiseizoen van start
18-01-2011

De meeste vissen voor het nieuwe jaar zijn weer binnen ,als je wat moois ziet kun je een optie nemen ,en in overleg met Wim kunnen ze dan nog tot  de temperaturen het toelaten  bij ons blijven.

Ook zullen wij een open dag houden ergens in het voorjaar en zullen ook de openingstijden veranderen.Zo willen we b.v. donderdagavond en zondagmorgen open gaan,maar daarover later meer.

Pagina 1 van 1
 
 
Adobe Flash Player
Klik hier om de nieuwste versie van de Adobe Flash Player te downloaden en te installeren.